Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Νέες αποκαλύψεις απο την "ατζέντα" του Άκη...

Φωτιά και λάβρα είναι η ατζέντα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία έφτασε στα χέρια του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, αφού είχε κατασχεθεί από το γραφείο του στην Κομνά Τράκα και από το σπίτι του στην.......
Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Επίσης, πολλά στοιχεία έρχονται στο φως και από τις προσωπικές σημειώσεις που τηρούσε ο πρώην υπουργός και οι οποίες, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αναφορές σε ονόματα δικαστών που χειρίστηκαν την  υπόθεσή του (Ελένη Ράικου, Ελένη Σίσκου Ευγενία Κυβέλου) σε συνδυασμό με τα ονόματα άλλων δικαστικών λειτουργών, που κατά τη γνώμη του πρώην υπουργού, στηρίζουν τις εισαγγελείς.

Ακόμη, στο προσωπικό ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου υπάρχουν αναφορές ονομάτων δημοσιογράφων, πολιτικών και επιχειρηματιών για ραντεβού που σχεδίαζε να έχει μαζί τους χωρίς όμως το στοιχείο αυτό να έχει και κάποια βαρύτητα προς το παρόν τουλάχιστον για την ανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για απειλές που φέρεται να δέχονταν ο πρώην υπουργός, ενώ προκύπτει από τα γραφόμενά του, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε …ξεμείνει από χρήματα!!!

«Θέλω να γνωρίζεις να καταλάβεις ότι αν δεν φέρω λεφτά τώρα σε όλους αυτούς επειδή είμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση όλοι μας θα ξεσπάσει θύελλα εναντίον μου και εναντίον σου» αναφέρει στις χειρόγραφες σημειώσεις του ο πρώην υπουργός ενώ σε άλλο σημείο ζητά από πρόσωπο που δεν κατονομάζει: «Φέρε άμεσα χρήματα»….


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου