Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Βουλευτής της ΝΔ προσχωρεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;



Ποιος βουλευτής αποχωρεί απο τη ΝΔ προς Καμμένο
Ποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποχωρεί από το κόμμα αγανακτισμένος και οδεύει προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου;
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, στελέχη και βουλευτές της οποίας εμφανίζονται προβληματισμένα για τα......
ισχνά ελογικά αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής.

Χαρακτηριστική είναι η είδηση-βόμβα της αποχώρησης του πρώην βουλευτή Αχαϊας Νίκου Παπαδημάτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει σε προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Παπαδημάτος δήλωσε τα εξής:

«Μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στην πρώτη γραμμή της παράταξης και μετά από το σβήσιμο του πυρσού της Νέας Δημοκρατίας από τον αρχηγό της και τους περί αυτόν, παύει από σήμερα οριστικά η ενασχόλησή μου με αυτό το κόμμα, που δεν έχει σχέση με εκείνο που ιστορικά διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πορεία του τόπου από την στιγμή που το ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το αν προτίθεται να συνεχίσει να ασχολείται με την πολιτική, απάντησε ότι η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον βιολογικό του κύκλο και κατά συνέπεια όσο ζει θα αναπνέει πολιτικά.

Πηγή: http://www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου