Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Χαμός στην συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών για να δικαστούν οι προδότες.


Απο την αναγνώστριά μας cristina

Το ιστολόγιο μας προ λίγων ημερών σας ενημέρωσε ότι με πρωτοβουλία της αγαπητής μας φίλης Χριστίνας Σαλεμή ξεκίνησε συλλογή υπογραφών για την δίωξη των προδοτών που κατέλυσαν κάθε έννοια δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε....

Δείτε την σχετική μας ανάρτηση πατώντας τον παρακάτω τίτλο:


ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!


Ηδη μπορείτε να δείτε το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα στον ακόλουθο σύνδεσμο.


http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/signatures.html


ή να ψηφίσετε συμπληρώνοντας την φόρμα ΕΔΩ.


Απαιτείται ΜΟΝΟ ένα όνομα και μια διεύθυνση email.


(Μάλιστα υπάρχει και ειδικό νταμάκι που αν δεν τσεκαριστεί μπορείτε να παρουσιάζεστε σαν "ανώνυμος"!!!)


Κόσμος από Ελλάδα και εξωτερικό υπογραφεί εδώ και 3 μέρες για να δικαστούν και αυτοί υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια για να σωθούν!!!


Παιδιά είναι φοβερό !!! Υπογράφουν από παντού! Από Κύπρο, ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ , ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ κλπ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ !!!!


Στηρίξτε όλους τους Έλληνες που μάχονται με κάθε τρόπο να σώσουν την χώρα. Στηρίξτε και τον αγώνα για δικαιοσύνη που ξεκίνησαν πολλοί. Ζητούν το αυτονόητο: να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα. Βοηθήστε τους!


Στο ιστολόγιό μας απο σήμερα και για τις επόμενες μέρες θα υπάρχει στην μόνιμη δεξιά στήλη στο σημείο που μπαίνουν οι ανακοινώσεις σχετικό λίνκ για να υπογράφετε αλλά και να βλέπετε τα αποτελέσματα.





As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented.

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.


http://koukfamily.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου