Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τόλμησαν στην Κρήτη αυτό που δεν τόλμησε κανείς άλλος.Πραγματοποίησαν ανοιχτή συγκέντρωση στο Ενετικό λιμάνι Ηρακλείου.Το λιμάνι γέμισε με κρητικούς από το νησί που έδωσαν το μήνυμα της νίκης.΄

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος στην ομιλία του τόνισε ότι ......οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έτοιμοι να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή 6 Μαίου.

"Μένουν τρεις ημέρες ως την Κυριακή των εκλογών,οι πιο σημαντικές για τις γενιές που έρχονται.Είτε θα αποφασίσουμε να διώξουμε τους κατακτητές είτε θα γονατίσουμε.Δεν γονατίζουμε όμως",τόνισε με έμφαση.

Ανέφερε ότι θα υπάρξει τιμωρία για αυτούς που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση:"Τιμωρία δεν είναι οι μαϊμού εξεταστικές,τιμωρία είναι να πληρώσουν βαριά για τα εγκλήματατιμής κατά της Ελλάδος.Και θα πληρώσουν ακριβά,θα πληρώσουν ποινικά και αστικά".

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι την Κυριακή αλλάζει σελίδα η μεταπολίτευση.'Τα κόμματα του παρελθόντος τελείωσαν.Μένουν μόνο οι ταμπέλες οι οποίες το μόνο πράγμα που κάνουν είναι να δημιουργούν το μέτωπο του μνημονίου'.

"Τις τελευταίες μέρες βγαίνει από τη μια ο Βενιζέλος και από την άλλη ο Σαμαράς και λένε ότι θα μειώσουν τους φόρους,ότι δεν θα μειώσουν άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις και την ίδια ώρα το αφεντικό τους,ο πρωθυπουργός ο διορισμένος από τους τραπεζίτες λέει στο υπουργικό συμβούλιο ότι τον Ιούνιο θα λάβουν μέτρα 11 με 14 δισεκατομμύρια ευρώ.Από τον ελληνικό λαό θα τα πάρουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου