Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Επίθεση Bild σε Χρυσοχοΐδη για τις ιερόδουλες

Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τα έβαλε η γερμανική εφημερίδα Bild. Με τίτλο «Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες» η εφημερίδα επιτίθεται κατά του Ελληνα υπουργού για τη δημοσίευση των στοιχείων των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον....... ιό HIV.

Η εφημερίδα στο δημοσίευμα αφού τονίζει πως όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον ότι αυτές οι γυναίκες είναι οροθετικές επισημαίνει παράλληλα ότι λίγες ώρες πριν τις εκλογές διεξάγεται «μια βρόμικη προεκλογική εκστρατεία».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της χρεοκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, και την ίδια στιγμή οι ελληνικές αρχές μιλούν για σπουδαίο επίτευγμα».

Η εφημερίδα κατηγορεί τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι την ώρα που η χώρα βουλιάζει οικονομικά και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση αυτός επέλεξε ένα φτηνό τρόπο για να μαζέψει ψήφους,

Ο υπουργός κατά την δημοσίευση των φωτογραφιών είχε πει: «Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη, δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι οι άνδρες που ήρθαν σε επαφή με πόρνες, θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο».
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου