Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Προεκλογικό «δωράκι» στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Αυξήσεις έως 72% στα οδοιπορικά!

 
Προεκλογικό «δωράκι»  στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με αυξήσεις στα οδοιπορικά έδωσε υπουργική απόφαση, δύο μόλις ημέρες πριν τις εκλογές.

Όπως ενημερώνει η ίδια η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, «την Παρασκευή 4 Μάη κατάφερε να λύσει ένα μέρος του...  προβλήματος της εκτός έδρας μετακίνησης» μετά από πολύμηνο αγώνα.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
Αφενός ότι αυξήθηκε η αποζημίωση για την διατροφή στα 50 € (από τα 29€) και για την διανυκτέρευση επίσης στα 50€ (από τα 34€)και αφετέρου μειώθηκαν τα χιλιόμετρα για την εκτός έδρας μετακίνηση στα 110km από τα 160km, όταν η μετακίνηση γίνεται με ΙΧ η υπηρεσιακό αυτοκίνητο, και στα 90km από τα 120km, όταν η μετακίνηση γίνεται με δημόσιο μεταφορικό μέσο.

Αναρωτιέστε το αν απασχολεί κάποιον το γεγονός ότι η επιχείρηση βρίσκεται στο «κόκκινο» και, μάλιστα, επικαλούμενη αυτό ακριβώς το γεγονός , έχει ανακοινώσει αυξήσεις στα τιμολόγια της επιχείρησης;
Λετπτομέρειες… Το μπόνους είναι μπόνους! 

greece-salonika.

1 σχόλιο:

  1. οι αλητες βρηκαν τροπο να τα χωσουν στους εργατοπατερες τους και τους συνδικαλιστακους τους ενω στους εργαζομενους αλλων τομεων τους κοβουν συνεχεια τους μισθους λαμογια απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή