Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ: προς αναζήτηση Εκπρόσωπου Τύπου ο Γιώργος


ο Γιώργος είναι πονηρός! Την ώρα που τα στελέχη αναμένουν τις αποφάσεις του…αυτός κάνει τον cool!
Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει να επισκέπτεται την  Ευρώπη και να μιλά για πράσινη ανάπτυξη, σύντομα όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει το κόμμα του, τα στελέχη του  οποίου αγωνιούν για το μέλλον τους. Ειδικά όσο τον βλέπουν να συγκαλεί άτυπα υπουργικά και να τους λέει ότι ψάχνει εκπρόσωπο Τύπου για το ΠΑΣΟΚ.... 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ραντεβού που θα έχει σύντομα με τον Γιώργο Παπανδρέου θα του επισημάνει την ανάγκη να ανοίξει τα χαρτιά του. Γιατί η σύγχυση δεν κάνει καλό σε κανέναν. Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν χθες και οι βουλευτές που τον υποστηρίζουν. «Ο Γιώργος θα πρέπει να μας πει τι θέλει, για να καθορίσουμε και εμείς τη στάση μας» λένε στις μεταξύ τους συνομιλίες. 

Πολλά θα φανούν από την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου. Το κενό διαπιστώθηκε από τα στελέχη που είδαν τη ΝΔ να συνεχίζει την αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ να μην έχει πλέον τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, (σ.σ. ορίστηκε χωρίς να ερωτηθούν ο Παντελής Καψής) και την Ιπποκράτους να σιωπά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ρίξει αρκετά ονόματα στο τραπέζι, σε συνδυασμό με το πρόσωπο που θα αναλάβει την ευθύνη διεξαγωγής του συνεδρίου.

Σε κάθε περίπτωση, τις ερχόμενες ημέρες θα συνεδριάσει  το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο επίσης ο πρόεδρος του  κόμματος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αίτημα των στελεχών να ξεκαθαρίσει τη στάση του. Θα του ζητήσουν επίσης να συγκαλέσει το εθνικό συμβούλιο, ώστε οι όποιες αποφάσεις να επικυρωθούν από το ανώτατο κομματικό όργανο στην περίοδο μεταξύ δύο συνεδρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου