Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΡΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΣΑΝ ΜΕ....ΚΤΕΛ!!!!.

Με ασυνόδευτα δέματα που φορτώνονταν στα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Δράμας παραλάμβαναν οι παραχαράκτες τα πλαστά χαρτονομίσματα, με τα οποία θα πλημμύριζαν τις αγορές της Δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης! «Εγκέφαλοι» της υπόθεσης ήταν ένας 56χρονος και μια γυναίκα, οι οποίοι αναζητούνται.

Οι παραλήπτες των πλαστών  χαρτονομισμάτων ήταν ένας...... 50χρονος και μια 19χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στον σταθμό των ΚΤΕΛ, όπου είχαν πάει για να παραλάβουν έναν φάκελο, μέσα στον οποίο υπήρχαν 18 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και ένα των 100 ευρώ, συνολικής ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ.

Στο σπίτι του 50χρονου βρέθηκε και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 158 γραμμαρίων.

Όπως αποδείχθηκε, οι δυο τους  εκτελούσαν εντολές του 56χρονου  «εγκέφαλου» της παραχάραξης, ο οποίος είχε συνεννοηθεί  για την αποστολή των πλαστών  χαρτονομισμάτων με την άγνωστη  Ελληνίδα συνεργό του. Ούτε  ο ένας ούτε η άλλη, όμως, εντοπίστηκαν για να συλληφθούν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ τα πλαστά χαρτονομίσματα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου