Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΟΣ: Ρήμαξαν τρία μαγαζιά σε μια νύχτα...

Στην Άνδρο ρήμαζε τα μαγαζιά, στη… Μύκονο συνελήφθη ένας 20χρονος Αλβανός, που πρόλαβε να φύγει από το νησί όταν εντοπίστηκε μαζί με τους δυο συνεργούς του από περιπολία αστυνομικών και καταδιώχθηκαν ως ύποπτοι για τρεις διαρρήξεις καταστημάτων!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ήδη καταφέρει να συλλάβουν ένα 25χρονο μέλος της σπείρας που βρίσκεται παράνομα στην χώρα και αναζητούν τον τρίτο μέλος της, έναν 26χρονο ομοεθνή τους. Οι τρεις κακοποιοί είχαν εντοπιστεί στο..... Γαύριο αλλά το είχαν βάλει στα πόδια όταν είδαν την περίπολο.

Πάνω στον 25χρονο βρέθηκαν 45 ευρώ σε κέρματα και ομολόγησε τρεις διαρρήξεις σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και ένα σούπερ μάρκετ στην Χώρα Άνδρου και ένα κατάστημα ψιλικών στο Μπατσί.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, καθώς στο νοικιασμένο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, δυο φακοί, κοσμήματα και πλήθος άλλων κλοπιμαίων των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Ένας 25χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της κλοπής στο σπίτι μιας 67χρονης γυναίκας, που είχε γίνει στις 25 Ιουλίου στην Ποσειδωνία της Σύρου.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Ερμούπολης εξιχνίασαν την υπόθεση, αλλά δεν συνέλαβαν τον δράστη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου