Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τρίτη και μυστηριώδης αναβολή της συζήτησης για τις καταθέσεις στην Ελβετία - Τι καταγγέλλει ο Παπαδημούλης

 

  
Τρίτη και μυστηριώδης αναβολή της συζήτησης για τις καταθέσεις στην Ελβετία - Τι καταγγέλλει ο Παπαδημούλης
Τη διαμαρτυρία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσε η αναβολή, για τρίτη φορά, της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία...


«Είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται με κυβερνητική απόφαση η ερώτηση μου, σχετική με την καθυστέρηση της κύρωσης από την ελληνική πλευρά, συμφωνίας που αφορά ανταλλαγή πληροφοριών για καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα θέμα που σκανδαλίζει δικαίως την κοινή γνώμη.

«Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Βενιζέλος είναι πολυάσχολος. Ενημερώθηκα μόλις χτες το βράδυ ότι θα ακυρωθεί η συζήτηση της ερώτησης γιατί ο κ. Βενιζέλος είναι στο Eurogroup», αλλά «έχει τρεις που τον αναπληρώνουν, γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει 50 μέλη, τον κ. Σαχινίδη, τον κ. Οικονόμου και τον κ. Μουρμούρα», παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι με αυτές τις διαρκείς αναβολές αχρηστεύεται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος.

Εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε πολιτικό σκάνδαλο την διαρκή αναβολή της συγκεκριμένης ερώτησης και όπως είπε, θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον πρόεδρο της Βουλής , όσο και στον Πρωθυπουργό. «Ο κ. Βενιζέλος μπορεί να είναι πολυάσχολος, αλλά δεν είναι αναντικατάστατος», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου