Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΡΩΣΙΑ: ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Προέταξαν τα στήθη τους ενάντια στον Πούτιν!

Οι γνωστές Ουκρανές ακτιβίστριες της Femen «ξαναχτύπησαν» αυτή τη φορά έχοντας στο στόχαστρό τους τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι ξανθιές επαναστάτριες βγήκαν στους δρόμους της Μόσχας και προέταξαν τα γυμνά τους στήθη ενάντια στον «τσάρο» της Ρωσίας καθώς όπως είπαν, ήθελαν με αυτό τον τρόπο να  εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στη ρωσική αντιπολίτευση!....

«Θεέ μου, διώξε τον τσάρο», φώναζαν οι ακτιβίστριες έξω από την εκκλησία του Σωτήρα που βρίσκεται δίπλα από το Κρεμλίνο, και όπως ήταν φυσικό, τράβηξαν τα βλέμματα όλων των περαστικών αλλά και της αστυνομία που έσπευσε να τις απομακρύνει.

Οι Ουκρανές συνελήφθησαν αλλά γρήγορα αφέθηκαν ελεύθερες από τις αρχές.

«Ξέρουμε γιατί ο Πούτιν επισκέπτεται την Ουκρανία. Θέλει να διασπάσει την χώρα. Δεν θα τον αφήσουμε να το κάνει. Όλη η Ουκρανία θα τον εμποδίσει. Εμείς απλά εκφράζουμε την γνώμη όλη της χώρας», είπε μια από τις γυμνόστηθες ακτιβίστριες.

Σημειώνεται ότι η κυρίες της Femen είναι γνωστές για τα γυμνά τους «χτυπήματα». Τον περασμένο Μάρτιο είχαν γδυθεί και πάλι έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο στην Ουκρανίας για να διαμαρτυρηθούν κατά μιας… ανδροκρατούμενης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου