Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Εκπαιδευτικά σεμινάρια... για την εφεδρεία

Εκπαιδευτικά σεμινάρια... για την εφεδρεία

Την ώρα που το μέτρο της εφεδρείας αποδεικνύεται «άνθρακες ο θησαυρός» αφού όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία αποχωρήσεων που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μόνο 515 μόνιμοι υπάλληλοι τίθενται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, αφού οι υπόλοιποι μόνιμοι υπάλληλοι είτε πρόλαβαν και παραιτήθηκαν είτε συνταξιοδοτούνται κανονικά, οργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια για το ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία. Το εν λόγω σεμινάριο είναι διήμερο, .....
υποχρεωτικό και στοιχίζει 290 ευρώ ανά εργαζόμενο.

Ενδεικτική είναι απόφαση του ΕΛΓΑ για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Ενιαίο Μισθολόγιο – Βαθμολόγιο και Εργασιακή Εφεδρεία Νόμος 4024/27-10-2011». Το σεμινάριο διοργανώνεται από την εταιρεία Οικονομοτεχνική Seminars Α.Ε, θα διαρκέσει συνολικά 12 εκπαιδευτικές ώρες και θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2011, στην Αθήνα εντός ωραρίου εργασίας.
Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα διακόσια ενενήντα ευρώ. Η δαπάνη του σεμιναρίου θα καλυφθεί απολογιστικά από τον Ο.Α.Ε.Δ. (Λογαριασμό ΛΑΕΚ) στον οποίο ο ΕΛ.Γ.Α. καταθέτει εισφορά 0,45%. Επισημαίνεται ότι, ο υπάλληλος που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο, δεν έχει δικαίωμα απουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου