Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΕΣ: ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....

Μπαράζ ληστειών από το βράδυ ως σήμερα το πρωί στην Αττική
Τέσσερις ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν, συνολικά, από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί στην Αττική, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ειδικότερα, στις 20.24, χθες το βράδυ, στην οδό Χατζηδάκη, στο κέντρο της Αθήνας, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.Στη μία μετά τα μεσάνυχτα, στην Αχαρνών, δύο άγνωστοι εισήλθαν σε ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας, αφού πρώτα ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν εντός του καταστήματος......

Επιπλέον, τέσσερα λεπτά πριν από τις τέσσερις το πρωί, στου Ζωγράφου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, τρεις άγνωστοι, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο σπιτιού, εισέβαλαν στο εσωτερικό του και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και προσωπικά αντικείμενα του αλλοδαπού ιδιοκτήτη.
Τέλος, πέντε λεπτά πριν τις έξι σήμερα το πρωί, στο 37ο χλμ. της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, δύο άγνωστοι εισήλθαν σε ταχυφαγείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με όχημα που έκλεψαν από θαμώνα του καταστήματος, το οποίο, ωστόσο, μετά από λίγο εγκατέλειψαν.
Και στις άλλες τρεις περιπτώσεις, οι δράστες επίσης διέφυγαν και αναζητούνται.
www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου