Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δήλωση βόμβα του προέδρου των εφοριακών: Απροκάλυπτη "παρέμβαση Ροντουλη" στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών!!!

 
Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση προέβη το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος των εφοριακών Χαράλαμπος Νικολακόπουλος.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, εν όψει της 48ωρης απεργίας του κλάδου την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο κ. Νικολακόπουλος αποκάλυψε παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης Παπαδήμου, προκειμένου να μη σταματήσει, όπως είχε δρομολογηθεί, η λειτουργία δύο μικρών εφοριών στη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολακόπουλο, πρόκειται για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη, ο οποίος παρενέβη στην ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Οικονομικών για να μην.....
διακοπεί η λειτουργία των ΔΟΥ Τυρνάβου και Αγιάς στο νομό Λαρίσης. Η παρέμβαση, όπως αποκαλύφθηκε, έγινε δεκτή, κάτι που, σύμφωνα με τους εφοριακούς, δείχνει πως τα φαινόμενα πολιτικών παρεμβάσεων πελατειακού και τοπικιστικού χαρακτήρα στη λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού δεν έχουν εκλείψει.
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση τόσο του ίδιου του κ. Ροντούλη, αλλά και της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών.
Παράλληλα, ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε την άποψη πως η μη αύξηση των εσόδων του κράτους δεν οφείλεται τόσο στην πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, αλλά στην ύφεση και τα λουκέτα που πλήττουν την ελληνική οικονομία.
Πηγή:ANT1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου