Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τσίπρας: Δεν είναι μόνο ανίκανοι, αλλά και επικίνδυνοι








Τσίπρας: Δεν είναι μόνο ανίκανοι, αλλά και επικίνδυνοι
Σκληρή επίθεση στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για το έλλειμμα και την αποτελεσματικότητα των μέτρων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη στη Βουλή, σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη... 

«Λίγες μέρες πριν τελειώσει το έτος, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν ξέρει τι του γίνεται. Ούτε καν πόσο είναι το έλλειμμα. Μας έχουν τρελάνει στα μέτρα και δεν ξέρουν αν τα μέτρα αυτά είχαν το παραμικρό αποτέλεσμα. Δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ομολογήσουν την αποτυχία;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει:

«Σε κάθε περίπτωση, την ώρα που το μνημόνιο έχει αποτύχει και οι δανειακές συμβάσεις μας έχουν οδηγήσει στην καταστροφή, αυτοί θέλουν να φέρουν και άλλα μέτρα, θέλουν να παγώσουν την επιστροφή φόρου και να φέρουν και νέα μνημόνια».

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι. Είναι επικίνδυνοι»,υπογράμμισε, «μας οδηγούν στην καταστροφή και όσο γρηγορότερα ξεκουμπιστούν, τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου