Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΛΕΣΒΟΣ: Κλειστός σήμερα ο Δήμος Λέσβου για τρεις ώρες, κόντρα στο χαράτσι.


Κλειστός σήμερα ο Δήμος Λέσβου για τρεις ώρες, κόντρα στο χαράτσι.

Με ανακοίνωση που έστειλε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος ενημερώνει τους συνεργάτες του ότι σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, από ώρα 12 το μεσημέρι έως 3 το απόγευμα, θα κλείσουν ΟΛΕΣ οι Υπηρεσίες του Δήμου μας, κεντρικές και αποκεντρωμένες, δυνάμει του ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού μας Συμβουλίου για το χαράτσι του τέλους ακινήτων......

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας υπενθυμίζω ότι, δυνάμει του ομόφωνου ψηφίσματος του Δημοτικού μας Συμβουλίου, της συνεδρίασης της 21η Νοεμβρίου ε.ε., αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, αύριο 2 Δεκεμβρίου ε.ε. από ώρα 12 το μεσημέρι έως 3 το απόγευμα, να κλείσουν ΟΛΕΣ οι Υπηρεσίες του Δήμου μας, κεντρικές και αποκεντρωμένες, – όπως και σε αρκετούς Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας, σύμφωνα με δικές τους ανάλογες αποφάσεις, ημέρα κατά την οποία, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εκδικάζεται προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπέρ της οποίας έχουν ασκήσει παρέμβαση ορισμένοι Δήμοι του λεκανοπεδίου Αττικής, ζητώντας την κατάργηση του «χαρατσιού».
Και να ειδοποιηθούν οι εργαζόμενοί μας περί τούτου. Ο κ. Προσωπάρχης και οι συνάδελφοι αντιδήμαρχοι, να μεριμνήσουν να υπάρξει προσωπικό ασφαλείας για την ικανοποίηση των αναγκών των συνδημοτών μας το ως άνω χρονικό διάστημα.»
Με τιμή
Ο Δήμαρχος Λέσβου
Δημήτρης Φωκίων Βουνάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου