Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!! Ζήστε την μαγεία!


Παρίσι, Χριστούγεννα 2011: Ζήστε την μαγεία! Φθηνά ξενοδοχεία

Η ατμόσφαιρα του παραμένει η πιο ρομαντική, τα καταστήματα τα πιο σικ, τα εστιατόρια ασύγκριτα. Δεν υπάρχουν πολλές πόλεις στον κόσμο σαν το Παρίσι.
Η Πόλη του Φωτός με την Ντίσνεϊλαντ, το Λούβρο και τον Πύργο του Άιφελ, με την κλασική «βαρκάδα» στον .....
Σηκουάνα και τις αγορές στους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους, είναι ένα «δώρο» που οφείλετε να κάνετε στον εαυτό σας. Το ταξίδι στο Παρίσι μπαίνει πάντα στην ατζέντα των αποδράσεωνακόμη περισσότερο τα Χριστούγεννα, όταν εκατομμύρια λαμπιόνια στολίζουν τους δρόμους, τα σπίτια και τα ακριβά μαγαζιά.
Απολαύστε το Παρίσι όπως ακριβώς σας ταιριάζει και θυμηθείτε πως για να το γνωρίσετε μια επίσκεψη δεν είναι αρκετή! Κλείστε τώρα το ταξίδι σας στο Παρίσι, κάντε κράτηση ξενοδοχείων on line. Βρείτε την καλύτερη τιμή της αγοράς συγκρίνοντας τις τιμές μέσα από την πιο ενημερωμένη μηχανή αναζήτησης του madata hotels.
Ετοιμαστείτε να γευτείτε γνήσια γαλλική κουζίνα σε καλά εστιατόρια, καφέ, αυθεντική σαμπάνια, να δείτε τον Πύργο του Άϊφελ και τα άλλα αξιοθέατα, το μουσείο Λούβρου.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ...
> Την Παναγιά των Παρισίων . Το αριστούργημα της γοτθικής αρχιτεκτονικής στην καρδιά του Παρισιού τραβάει όλα τα «φώτα» και θα γεμίσει τις κάρτες της φωτογραφικής σας μηχανής!

> Την πανοραμική θέα στον Σηκουάνα από τον δεύτερο όροφο του πύργου του Άιφελ. Από εδώ θα απολαύσετε εικόνες αφ΄ υψηλούκαι μην ξεχάσετε στιγμή πως ο εμβληματικός πύργος (ύψους 300 μέτρων) είναι φτιαγμένος από 7.000 τόνους σιδήρου!

> Μία από τις ωραιότερες λεωφόρους στον κόσμο, εκείνη των Ηλυσίων Πεδίων που δημιούργησε η Αικατερίνη των Μεδίκων. Ο Ναπολέων ύψωσε την Αψίδα του Θριάμβου, όπου αργότερα προστέθηκαν τα κολοσσιαία γλυπτά που την κοσμούν και ο Τάφος του Άγνωστου Στρατιώτη, φόρος τιμής σε αυτούς που πέθαναν κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

> Την ευκαιρία να μυηθείτε στο νυχτερινό Παρίσι. Από τα άπειρα μπαρ και κλαμπ διαλέξτε το « Folies Ρigalle», με το τρελό κέφι και το show των drag queens, το πιο «καλλιτεχνικό» μπαρ «Le Fourni» και- αν καταφέρετε να μπείτε- το θρυλικό « Βains».

> Το βασιλικό σύμβολο, κατοικία των Γάλλων μοναρχών από τον Λουδοβίκο ΙΔ΄ έως τον Λουδοβίκο ΙΣΤ΄: τις Βερσαλλίες. Ξεναγηθείτε στην αίθουσα των καθρεπτών, στο διαμέρισμα και το υπνοδωμάτιο του βασιλιά.

> Το Παλάτι του Λούβρου: άλλοτε φρούριο, σήμερα μουσείο με πολύτιμες συλλογές έργων τέχνης. > Τις υπαίθριες πίστες πατινάζ. > Τα εντυπωσιακά διακοσμημένα μαγαζιά που κάθε χρόνο επιδίδονται σε έναν άτυπο διαγωνισμό για την πιο λαμπερή βιτρίνα. > Τις εκδηλώσεις στο χριστουγεννιάτικο Παρίσι που είναι πολλές
ΑΓΟΡΕΣ:
Αρώματα, είδη ένδυσης από επώνυμες μπουτίκ, μαντίλια, κοσμήματα, μουσικά όργανα, έργα τέχνης, κρασί, σαμπάνια.

ΚΟΥΖΙΝΑ:
Κλασική δυτική κουζίνα, πολύ πλούσια σε ποικιλία και ιδιαίτερα εύγεστη. Κρέας,  θαλασσινά, σαλάτες, σουφλέ, φουαγκρά, πολλά τυριά, πολλά γλυκά (με πιο γνωστά τα κρουασάν, τα μους σοκολά και τις τάρτες) και μια τεράστια σειρά ποιοτικών κρασιών που συμπληρώνουν το μενού.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ:
Πύργος του Άιφελ, Αψίδα του Θριάμβου, Μουσείο Λούβρου, Βερσαλλίες, Eurodisney

Απολαύστε το Παρίσι όπως ακριβώς σας ταιριάζει και θυμηθείτε πως για να το γνωρίσετε μια επίσκεψη δεν είναι αρκετή! Κλείστε τώρα το ταξίδι σας στο Παρίσι, κάντε κράτηση ξενοδοχείων on line. Βρείτε την καλύτερη τιμή της αγοράς συγκρίνοντας τις τιμές μέσα από την πιο ενημερωμένη μηχανή αναζήτησης του madata hotels.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου