Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ήταν κατηγορούμενος -και- για παιδική πορνογραφία ο στυγερός δολοφόνος!


Καστοριά.

  • Συνελήφθη μόλις τον περασμένο Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή και διακίνηση τεράστιου όγκου δεδομένων σκληρής παιδικής πορνογραφίας αλλά χάρη στην "τυφλή" ...δικαιοσύνη κυκλοφορούσε ελεύθερος
  • Eίχε κατηγορηθεί επίσης στο παρελθόν για αποπλάνηση ανηλίκου αλλά είχε κριθεί "αθώος"!
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης Α. Γ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος Στάθης Ευσταθίου είχε...
είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία, όπως είχε δημοσιεύσει το Πρώτο Θέμα.

Τότε του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες, από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευαγγελία Καρανίκα, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Ακόμη, στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.

Η εισαγγελέας είχε ενεργοποιήσει τότε διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2011/12/blog-post_5369.html#ixzz1gskdtcGf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου