Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η Κρητικοπούλα που "σαρώνει" τους διεθνείς τίτλους ομορφιάς


Η Κρητικοπούλα που "σαρώνει" τους διεθνείς τίτλους ομορφιάς

Miss Globe Cosmopolitan 2011 η Miss Κρήτη 2009 Μαρία Τσαγκαράκη

Η Μαρία Τσαγκαράκη Miss Κρήτη 2009 και ανα/κή Σταρ Ελλάς 2010 επέστρεψε από τα Τίρανα με τον τίτλο της Miss Globe Cosmopolitan 2011.
Ο 12ος διεθνής διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχε η Eλληνίδα καλλονή διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού της Αλβανίας και συμμετείχαν σε αυτόν 60 πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο. Δείτε περισσότερες φωτογραφίας της Κρητικής Ομορφιάς.....



Οι διαγωνιζόμενες ξεναγήθηκαν σε ιστορικά μέρη της χώρας όπως το Elbasan και το Pogradec αλλά και την αρχαιοελληνική πόλη Αυλώνα - τη σημερινή Φλορά. Σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις οι υποψήφιες επισκέφθηκαν τους δημάρχους ή αξιωματούχους τους προσφέροντας η κάθε μία από ένα αναμνηστικό δώρο της χώρας της.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα του τελικού η Μαρία μαζί με τις νικήτριες αλλά και τις υπόλοιπες υποψήφιες  έκαναν την καθιερωμένη  -όπως κάθε χρόνο- επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  ο οποίος τις υποδέχθηκε με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα.
Την τουαλέτα του τελικού αλλά και την γκαρνταρόμπα για όλες τις  παραπάνω εξόδους της Μαρίας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής Θ. Τρανούλης όπως επίσης και το κατάστημα MARA το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο.


Οι 2 εβδομάδες της προετοιμασίας του τελικού κύλησαν σε κλίμα φιλικό και αισιόδοξο αφού μαζί με το στέμμα της η Μαρία απέκτησε και νέες φιλίες.
Ο τελικός έλαβε μέρος  σε αθλητικό στάδιο και μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση. Τις τελευταίες ημέρες, παραβρέθηκε στη χώρα και ο Βασίλης Πρεβελάκης μετά από πρόταση της  διοργάνωσης να αποτελέσει μέλος της  κριτικής επιτροπής.
Νικήτρια της βραδιάς ανακηρύχθηκε η 20χρονη Γερμανίδα  Stefanie Alice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου