Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου συνελήφθη για χρέη 1,1 εκατ. ευρώ

Ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου συνελήφθη για χρέη 1,1 εκατ. ευρώ

Ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου με χρέη που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ συνελήφθη χθες το πρωί από την Οικονομική Αστυνομία. Πρόκειται για τον 70χρονο επιχειρηματία Θεόδωρο Κονσόλα, ιδιοκτήτη και διευθυντή του γραφείου ταξιδίων Consolas tours, σε βάρος του οποίου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο που ανέρχονται στα 1.103.373 ευρώ.

Ο 70χρονος ταξιδιωτικός πράκτορας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης.....
της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε βάρος του, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για εισφορές, καθώς και για υγειονομικές και πολεοδομικές παραβάσεις.
Πρόκειται για τον ιδρυτή και ιδιοκτήτου ιστορικού γραφείου ταξιδίων της Αθήνας που λειτουργεί από το 1965. Η εμπειρία που διέθετε στο χώρο των οργανωμένων εκδρομών και των τουριστικών υπηρεσιών γενικότερα, είχαν ως αποτέλεσμα την καλή πορεία της εταιρίας στο χώρο της βαριάς μας βιομηχανίας. Τα γραφεία της στεγάζονταν παραδοσιακά στην οδό Αιόλου 100, στο κέντρο της Αθήνας και για πολλά χρόνια, αποτελούσαν «στέκι» των Αθηναίων που επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, προσέφερε πακέτα διακοπών σε τουρίστες που επιθυμούσαν να επισκεφθούν τη χώρα μας.
Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Είναι μία ακόμη περίπτωση επιχειρηματία που συλλαμβάνεται για βεβαιωμένα χρέη προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, με το νέο έτος, αναμένεται πληθώρα τέτοιων ενεργειών. Μένει να δούμε αν τελικά το Δημόσιο θα καταφέρει να εισπράξει τα χρωστούμενα για τα ταμεία του...
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου